En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Celebracions


CARNAVAL AL CASAL
  • CARNAVAL AL CASAL
Carnaval al Casal.

REBUDA DEL CARNESTOLTES AL CASAL. Dijous, 8 de febrer a partir de les 17h
Farem la rebuda de sa majestat Carnestoltes a la Sala d'Actes, amb un regal especial de part de tots els socis del Casal. Farem també el tradicional concurs de truites amb premi a la Tortillera Major i desfilada de disfresses, amb l'animació i gresca habituals.
Convidarem tots els socis a un tastet de botifarres de Dijous Gras

20a ESCUDELLA DE CARNAVAL. Dissabte, 10 de febrer
Durant tot el matí el cuiner Pep Salsetes amb els seus ajudants elaborarà l'Escudella de Carnaval a la Rambla, davant el Casal.
A primera hora del matí ja farem bullir l'olla gegant per preparar més de 500 racions de l'escudella de Carnaval que repartirem, gratuïtament, a partir del migdia a tots els ciutadans de Mollet, després de la visita del sr. Manyó i després que sa Majestat Carnestoltes, l'hagi tastat.
Als avis i àvies socis del Casal se'ls repartirà l'escudella a dins, a la Sala d'Actes.
Repartirem olletes de ceràmica del Casal a 2€. 

A la tarda, a partir de les 17:30h, BALL DE DISFRESSES de Carnaval amb premis!

CORRE-MAM-TECA DE LES COLLES DE MORATS I TORRATS.
Durant el cap de setmana i organitzat per les colles, tindrà lloc el Corre-mam-teca al Mercat Vell.

ENTERREM LA SARDINA. Dimecres, 14 de febrer
Aquest és el dia d'enterrar la sardina i penjarem a la sala la Vella Quaresma amb les 7 sardines corresponents (1 per cada setmana de Quaresma).

I a les 17h, a la Sala d'Actes, farem un espectacle de PlayBack a càrrec del Grup d'Amics de les Arts per mantenir lalegria i no tenir mai la sardina trista.

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com